Tanfolyamaink árai és kedvezmények

Habár áraink is meggyőzőek, látogass el személyesen egy óránkra, hogy felfedezd a színvonalas oktatás és az önfeledt szórakozás igazi értékeit. Az óralátogatás ingyenes.

Ár (kezdő,
középhaladó,
haladó, klub
- 60 perc)

8 alkalmas: 7800 Ft (egyet lehet hiányozni)
4 alkalmas: 3900 Ft (négy egymást követő alkalom)
Óradíj: 1500 Ft
2 napos intenzív: 7500 Ft

 
Ár (klub II    
- 90 perc)

8 alkalmas: 9800 Ft (egyet lehet hiányozni)
4 alkalmas: 5200 Ft (négy egymást követő alkalom)
Óradíj: 1700 Ft

Kedvezményeink

Egy bérlet, minden óra. Szeretnénk mindenkinek lehetőséget biztosítani az ismétlésre, illetve az ismerkedésre, így egy adott adott kurzusra megváltott bérlettel minden egyéb Boogie órára is bemehetsz. Természetesen csak a szintednek megfelelő, vagy az az alatti kurzusok látogathatók a bérlet érvényességi ideje alatt.

All-You-Can-Move (AYCM) kártyával ingyenes. Minden tanfolyamunk látogatható AYCM kártyával kiegészítő díjak fizetése nélkül. Tehát, ha van érvényes AYCM kártyád ingyen jöhetsz be az órákra. Ezek az óralátogatások óradíjnak számítanak, mert bérlet megváltását az AYCM nem támogatja.

Members-get-Members - 50%. Szeretnéd, hogy párod, barátaid, ismerőseid, rokonaid is megismerjék a boogie-woogie-t? Milyen jó lenne velük együtt bulizni! Ajánlj minket barátaidnak, és nem leszünk hálátlanok! Az általuk váltott bérlet 50%-át jóváírjuk a Te következő bérleteden. Pl: ha két embert hozol, akár két hónapig ingyen járhatsz! Az ajánlónak és az ajánlottaknak egyidejűleg jelen kell lenniük a bérletek megváltásakor. Ajánlott csak olyan személy lehet, aki még sosem járt boogie-woogie tanfolyamra ennél a tánciskolánál.

Partnerkedvezmények. Partnereink számára minden bérlet az alábbi kedvezménnyel váltható meg

  • HVG Klubkártya - 8%
  • British Petrol munkatárs - 8%
  • London Studio-s tanfolyamrészvétel - 10%
  • Klub-D Klubkártya - 8%

 

Megtalálsz engem Google+-on is.